메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 2, 2002, Pages 64-67

Effect of bottle colour and storage conditions on browning of orange wine

Author keywords

Bottle colour; Browning; Orange wine; Storage conditions

Indexed keywords

ASCORBIC ACID;

EID: 0042378917     PISSN: 0027769X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/1521-3803(20020301)46:2<64::AID-FOOD64>3.0.CO;2-J     Document Type: Article
Times cited : (34)

References (24)
  • 1
    • 0042625686 scopus 로고
    • Canbaş, A., Gida 1983, 8, 173-176.
    • (1983) Gida , vol.8 , pp. 173-176
    • Canbaş, A.1
  • 2
    • 0042625689 scopus 로고    scopus 로고
    • T. C. Başbakanlik D. I. E., Ankara
    • Anonymous, Tarim İtatistikleri Özeti, T. C. Başbakanlik D. I. E., Ankara, 1998.
    • (1998) Tarim İtatistikleri Özeti
  • 15
    • 0004291138 scopus 로고
    • Sprenger-Verlag, Berlin
    • Moll, M., Beers and Coolers, Sprenger-Verlag, Berlin 1991, p. 495.
    • (1991) Beers and Coolers , pp. 495
    • Moll, M.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.