메뉴 건너뛰기




Volumn 782, Issue , 2001, Pages 62-72

Tequilas: Charm analysis of Blanco, Reposado, and Anejo tequilas

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0041402668     PISSN: 00976156     EISSN: None     Source Type: Book Series    
DOI: 10.1021/bk-2001-0782.ch006     Document Type: Article
Times cited : (22)

References (3)
  • 3
    • 0008516802 scopus 로고    scopus 로고
    • Shahidi, F.; Ho, J.C., Eds.; Plenum Publishing Co.
    • López, M.G. Flavor Chemistry of Ethnic Foods ; Shahidi, F.; Ho, J.C., Eds.; Plenum Publishing Co., 1999; pp 211-217.
    • (1999) Flavor Chemistry of Ethnic Foods , pp. 211-217
    • López, M.G.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.