메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 6, 2001, Pages 732-

Influence of the duration and conditions of storage on the composition of the essential oil from coriander seeds

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

CORIANDRUM SATIVUM; SATIVUM;

EID: 0041325175     PISSN: 05551099     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (33)

References (32)
  • 10
    • 0043157216 scopus 로고
    • Rhyu H.Z. // J. Food Sci. 1979. V. 44. N. 2. P. 373-376.
    • (1979) J. Food Sci. , vol.44 , Issue.2 , pp. 373-376
    • Rhyu, H.Z.1
  • 12
    • 84985180860 scopus 로고
    • Rhyu H.Z. // J. Food Sci. 1979. V. 44. N. 3. P. 758-762.
    • (1979) J. Food Sci. , vol.44 , Issue.3 , pp. 758-762
    • Rhyu, H.Z.1
  • 13
    • 0042656315 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 16
    • 0043157218 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 22
  • 24
    • 0042155229 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 25
    • 0041654372 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.