메뉴 건너뛰기




Volumn 67, Issue 6, 2002, Pages 16-18

Reducing salt in Feta

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0036333523     PISSN: 03088197     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Short Survey
Times cited : (3)

References (22)
  • 14
    • 0009894935 scopus 로고    scopus 로고
    • British Standards Institution, London: BS 1741 (1963)
  • 15
    • 0009924559 scopus 로고
    • International Dairy Federation, Brussels
    • (1993) IDF Standard , vol.20 B
  • 16
    • 0009897048 scopus 로고    scopus 로고
    • British Standards Institution, London: BS 696: Part 2 (1989)
  • 17
    • 0009896592 scopus 로고    scopus 로고
    • British Standards Institution, London: BS 1741: Part 9 (1988)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.