메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 7, 2001, Pages 514-519

Development of evaluation software of microbiological safety of food during microwave heating

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0035592960     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.514     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (18)
  • 1
    • 23044495919 scopus 로고
    • U.S. Department of Health and Human Services, Washington D.C.
    • HHS : FDA Press Release on Seafood HACCP. U.S. Department of Health and Human Services, Washington D.C. p. 94 (1994).
    • (1994) FDA Press Release on Seafood HACCP , pp. 94
  • 3
    • 85037302974 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037306543 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037312930 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037321482 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037315876 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037325213 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.