메뉴 건너뛰기




Volumn 26, Issue 3, 2001, Pages 142-158

Food sources of dietary calcium, phosphorus, iron, and sodium Nutrition and Health Survey in Taiwan (NAHSIT) 1993-1996

Author keywords

Dietary guideline; Food sources of mineral; Nutrition survery; Taiwan

Indexed keywords

CALCIUM; IRON; PHOSPHORUS; SODIUM;

EID: 0034750660     PISSN: 10116958     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (30)
  • 7
    • 0002665686 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 10
    • 0002604537 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 11
    • 0002665688 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 13
    • 0029866255 scopus 로고    scopus 로고
    • Changing phosphorus content of the U.S. diet: Potential for adverse effects on bone
    • (1996) J Nutr , vol.126
    • Calvo, M.S.1    Park, Y.K.2
  • 18
    • 0030078775 scopus 로고    scopus 로고
    • Comparison of young women's salt intake between Japan and England: Consideration of different measurement methods in National Nutrition Surveys
    • (1996) J Nutr Sci Vita , vol.42 , pp. 19-26
    • Nagata, Y.1    Suzue, R.2
  • 21
    • 0002665690 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 22
    • 0002490764 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 24
    • 0002600690 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 25
    • 0002675693 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 30
    • 0002482342 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.