메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 11, 2000, Pages 822-827

Masticatory difficulty and mechanical characteristics of kelp snacks

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034555466     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.822     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (22)
  • 1
    • 85037462127 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037455272 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037473882 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037472985 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037465770 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037490227 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037452281 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85037447250 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85037468030 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85037448089 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85037463525 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.