메뉴 건너뛰기




Volumn , Issue 182, 1998, Pages 16-20

Yeast, wine and genetic engineering;La levure, le vin et le genie genetique

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

FOOD INDUSTRY; GENETIC ENGINEERING; NONHUMAN; SHORT SURVEY; WINE; YEAST;

EID: 0032287190     PISSN: 02943506     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1016/s0294-3506(99)80133-1     Document Type: Short Survey
Times cited : (5)

References (13)
  • 1
    • 0030738559 scopus 로고    scopus 로고
    • M Bony et al (1997) FEBS Lett 410, 452-456.
    • (1997) FEBS Lett , vol.410 , pp. 452-456
    • Bony, M.1
  • 3
    • 0030835707 scopus 로고    scopus 로고
    • M Bony et al (1997) J Bacteriol 179 4929-4936.
    • (1997) J Bacteriol , vol.179 , pp. 4929-4936
    • Bony, M.1
  • 9
    • 0030792275 scopus 로고    scopus 로고
    • S Michnick et al (1997) Yeast 13, 783-793.
    • (1997) Yeast , vol.13 , pp. 783-793
    • Michnick, S.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.