메뉴 건너뛰기




Volumn 51, Issue 1, 1977, Pages 7-13

Studies on Off-flavor Formed during Heat Processing of Satsuma Mandarin Juices (II)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 84998294030     PISSN: 00021407     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1271/nogeikagaku1924.51.7     Document Type: Article
Times cited : (18)

References (13)
  • 1
    • 84998503541 scopus 로고
    • 188 23 (1973).
    • (1973) , vol.188 , pp. 23
  • 2
    • 84998359876 scopus 로고
    • 48, 561 (1974).
    • (1974) , vol.48 , pp. 561
  • 3
    • 84998503532 scopus 로고
    • 22, 337 (1975).
    • (1975) , vol.22 , pp. 337
  • 4
    • 84998470810 scopus 로고
    • P, 398 (1975).
    • (1975) , pp. 398
  • 5
    • 84998201117 scopus 로고
    • 50, 113 (1976).
    • (1976) , vol.50 , pp. 113
  • 6
    • 84998496488 scopus 로고
    • 22, 1502 (1973).
    • (1973) , vol.22 , pp. 1502
  • 10
    • 0343219026 scopus 로고
    • J. Agr. Food Chem.
    • D. D. Bills and T. W. Keenan : J. Agr. Food Chem., 16, 643 (1968).
    • (1968) , vol.16 , pp. 643
    • Bills, D.D.1    Keenan, T.W.2
  • 13
    • 84998509043 scopus 로고
    • 43, 34 (1964).
    • (1964) , vol.43 , pp. 34


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.