메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 14, 2012, Pages 2084-2087

Influence of different processing techniques of Massa Medicata Fermentata on their amylase activity

Author keywords

Amylase activity; Fermentation; Massa Medicata Fermentata; Processing technique

Indexed keywords

AMYLASE; POLYSACCHARIDE; STARCH;

EID: 84867583635     PISSN: 10015302     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.4268/cjcmm20121411     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (7)
  • 1
    • 84872430647 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 2
    • 84872428271 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 3
    • 84872429264 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 4
    • 84872428172 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 5
    • 84872427013 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 6
    • 84872429079 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 7
    • 84872428949 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.