메뉴 건너뛰기




Volumn 77, Issue 1, 2011, Pages 68-74

Improvement of the production of high-quality pearls by keeping post-operative pearl oysters Pinctada fucata in low-salinity seawater

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

OSTREIDAE; PINCTADA; PINCTADA FUCATA;

EID: 79957742234     PISSN: 00215392     EISSN: 1349998X     Source Type: Journal    
DOI: 10.2331/suisan.77.68     Document Type: Article
Times cited : (10)

References (17)
  • 1
    • 79957724069 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 79957716031 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 79957713441 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 79957753297 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 79957688018 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 79957683223 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 79957691247 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 79957710707 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 79957690543 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 79952283264 scopus 로고    scopus 로고
    • Can the quality of pearls from the Japanese pearl oyster (Pinctada fucata) be explained by the gene expression patterns of the major shell matrix proteins in the pearl sac?
    • in press
    • Inoue N, Ishibashi R, Ishikawa T, Atsumi T, Aoki H, Komaru A. Can the quality of pearls from the Japanese pearl oyster (Pinctada fucata) be explained by the gene expression patterns of the major shell matrix proteins in the pearl sac?. Mar. Biotechnol. in press.
    • Mar. Biotechnol.
    • Inoue, N.1    Ishibashi, R.2    Ishikawa, T.3    Atsumi, T.4    Aoki, H.5    Komaru, A.6
  • 11
    • 79957670328 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 79957720414 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 79957778749 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 79957698858 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 79957753705 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 79957672597 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85007907780 scopus 로고
    • Studies on the crystalline style of Japanese pearl oyster-I. Effect of diluted sea water on the crystalline
    • Wada K. T. Studies on the crystalline style of Japanese pearl oyster-I. Effect of diluted sea water on the crystalline. Fish. Sci. 1969; 35: 133-140.
    • (1969) Fish. Sci. , vol.35 , pp. 133-140
    • Wada, K.T.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.