메뉴 건너뛰기




Volumn 32, Issue 4, 2009, Pages 265-269

Analysis of variability in different genotypes of pea (Pisum sativum L.) on the basis of protein markers

Author keywords

Legume seeds; Protein content; Protein fractions; SDS PAGE

Indexed keywords

PISUM SATIVUM;

EID: 77954249969     PISSN: 02505371     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (26)
  • 4
  • 10
    • 29244449013 scopus 로고    scopus 로고
    • Iqbal A. et al. (2006). Food Chem. 97:331-35.
    • (2006) Food Chem. , vol.97 , pp. 331-335
    • Iqbal, A.1
  • 13
    • 0014949207 scopus 로고
    • Laemmli U. K. (1970). Nature. 227:680-685.
    • (1970) Nature , vol.227 , pp. 680-685
    • Laemmli, U.K.1
  • 15
    • 0034992540 scopus 로고    scopus 로고
    • Mariotti F. et al. (2001). J. Nutr. 131:1706-1713.
    • (2001) J. Nutr. , vol.131 , pp. 1706-1713
    • Mariotti, F.1
  • 18


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.