메뉴 건너뛰기




Volumn 79, Issue 2, 2010, Pages 28-32

Effect of microcrystalline cellulose and wheat bran on growth rates and on biological value, assimilated protein and lipid metabolism

Author keywords

Bioavailability; Microcrystalline cellulose; Protein digestibility; Wheat bran

Indexed keywords

CELLULOSE; CHOLESTEROL; EXCIPIENT; MICROCRYSTALLINE CELLULOSE; TRIACYLGLYCEROL;

EID: 77953748380     PISSN: 00428833     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (31)
  • 1
    • 77953740212 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 2
    • 77953776010 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 3
    • 77953769384 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 4
    • 77953796681 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 5
    • 77953759867 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 6
    • 77953787127 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 7
    • 77953772997 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 8
    • 77953779095 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 10
    • 29244433763 scopus 로고
    • Allison J.B. // JAMA. -1957. - Vol. 164. - P. 283-289.
    • (1957) JAMA , vol.164 , pp. 283-289
    • Allison, J.B.1
  • 30
    • 0019992468 scopus 로고
    • Shah N., Attalah M.T. et al. // J. Nutr.- 1982.- Vol. 112, N 4.-P. 658-666.
    • (1982) J. Nutr. , vol.112 , Issue.4 , pp. 658-666
    • Shah, N.1    Attalah, M.T.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.