메뉴 건너뛰기




Volumn 56, Issue 12, 2009, Pages 660-664

Application of green tea extract as food preservative to improve shelf life of overnight pickled cucumber

Author keywords

Acetic acid; Cucumber; Green tea extract; NaCl; Overnight pickling

Indexed keywords

BACTERIA (MICROORGANISMS); CUCUMIS SATIVUS; ESCHERICHIA COLI;

EID: 77349096420     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.56.660     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (16)
  • 1
    • 77349118078 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 2
    • 77349091177 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 3
    • 77349084004 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 4
    • 77349120580 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 5
    • 77349095522 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 6
    • 77349086939 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 7
    • 77349121064 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 8
    • 77349118315 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 9
    • 77349093620 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 10
    • 77349120827 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 11
    • 77349113441 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 12
    • 77349099334 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 13
    • 0030808870 scopus 로고    scopus 로고
    • Survival of Escherichia coli O157 : H7 and Salmonella spp. in acidic condiments
    • Tsiai, Y.W. and Ingham, S.C., Survival of Escherichia coli O157 : H7 and Salmonella spp. in acidic condiments, J. Food Prot., 60, 751-755 (1997).
    • (1997) J. Food Prot , vol.60 , pp. 751-755
    • Tsiai, Y.W.1    Ingham, S.C.2
  • 14
    • 0028890053 scopus 로고
    • Growth and survival of Escherichia coli O157 : H7 under acidic conditions
    • Conner, D.E and Kotrola, J.S., Growth and survival of Escherichia coli O157 : H7 under acidic conditions. Appl. Environ. Microbiol., 61 (1), 382-385 (1995).
    • (1995) Appl. Environ. Microbiol , vol.61 , Issue.1 , pp. 382-385
    • Conner, D.E.1    Kotrola, J.S.2
  • 15
    • 77349094600 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 16
    • 77349102552 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.