메뉴 건너뛰기




Volumn 741, Issue , 2007, Pages 25-30

Implementation of food safety standards in fruits and vegetables cooperation

Author keywords

Food safety standards; Good agricultural practices (GAP); Quality management systems

Indexed keywords


EID: 70449111462     PISSN: 05677572     EISSN: None     Source Type: Book Series    
DOI: 10.17660/actahortic.2007.741.2     Document Type: Conference Paper
Times cited : (1)

References (4)
  • 1
    • 70449114079 scopus 로고    scopus 로고
    • www.mechelseveilingen.be
  • 2
    • 70449087960 scopus 로고    scopus 로고
    • www.eurep.org
  • 3
    • 70449091170 scopus 로고    scopus 로고
    • www.imik.org
  • 4
    • 70449087959 scopus 로고    scopus 로고
    • www.flandriagap.be


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.