메뉴 건너뛰기




Volumn 2001, Issue 10, 2001, Pages 587-593

The relationship between the change of progress time in the urushi liquid by the enzymic polymerization and the natural drying property occurring under a low humidity environment

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 6444241308     PISSN: 03694577     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1246/nikkashi.2001.587     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (10)
  • 1
    • 15944415340 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 15944405612 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 15944381842 scopus 로고    scopus 로고
    • JIS K5950.
    • JIS K5950.
  • 4
    • 15944403494 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 15944379124 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 15944366109 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 15944412419 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 15944399895 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 15944399671 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.