메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 5, 1996, Pages 546-551

Proteolysis of tofu-misozuke during ripening (Studies on Tofu-misozuke prepared in Fukuoka prefecture part I)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 5544247900     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.546     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (20)
  • 3
    • 23044517342 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 23044440219 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 23044461888 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 23044440467 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23044444414 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 23044500826 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 23044457844 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 23044495283 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 23044454677 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23044477081 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
  • 19
    • 23044432924 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.