메뉴 건너뛰기




Volumn 63, Issue 4, 2008, Pages 364-366

Lactose intolerance: Possibility of ingesting fermented dairy products

Author keywords

11 Lactose intolerance (consumption of fermented dairy products)

Indexed keywords


EID: 55249110887     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (18)
  • 5
    • 33749073869 scopus 로고    scopus 로고
    • HEYMAN, M. B.: Pediatrics 18 (3) 1279-1286 (2006).
    • (2006) Pediatrics , vol.18 , Issue.3 , pp. 1279-1286
    • HEYMAN, M.B.1
  • 12
    • 55249122064 scopus 로고    scopus 로고
    • PEREIRA, M.A.G. Diss: MFT State Univ: Campinas (2002)
    • PEREIRA, M.A.G. Diss: MFT State Univ: Campinas (2002)
  • 14
    • 33749052965 scopus 로고    scopus 로고
    • SAKAR, S.. Nutr. Food Sci. 36 (5) 357-362 (2006)
    • (2006) Food Sci , vol.36 , Issue.5 , pp. 357-362
    • SAKAR, S.1    Nutr2
  • 17
    • 55249108674 scopus 로고    scopus 로고
    • TAMINE, A.Y., ROBINSON, R.K. Yogurt: Science and Technology, CRC Press : Washigton DC (2000)
    • TAMINE, A.Y., ROBINSON, R.K. Yogurt: Science and Technology, CRC Press : Washigton DC (2000)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.