메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 11, 1996, Pages 1183-1189

Heat transfer analysis of flat cylindrical food model heated by microwave

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 4644332854     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.1183     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (11)
  • 1
    • 23044500042 scopus 로고
    • New Food Industry, 31 (No. 11), 59 (1989).
    • (1989) New Food Industry , vol.31 , Issue.11 , pp. 59
  • 2
    • 85033009229 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85032997152 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033026018 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85033005626 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033020696 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033017013 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033007888 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.