메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 4, 2004, Pages 184-190

Detection of genetically modified organisms from food samples obtained

Author keywords

Corn; DNA recombinant DNA; Genetically modified organism; Papaya; Potato; Processed food; Quantitative test; Soybean

Indexed keywords

ARTICLE; CORN; FLOUR; FOOD ANALYSIS; FOOD PROCESSING; GENETICALLY MODIFIED CROP; PAPAYA; POLYMERASE CHAIN REACTION; POTATO; QUALITATIVE ANALYSIS; QUANTITATIVE ANALYSIS; SOYBEAN;

EID: 4644293709     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.45.184     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (12)
  • 1
    • 85039507456 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039486768 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85039500084 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039503935 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039510990 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039504829 scopus 로고    scopus 로고
    • 2001, http://www.maff.go.jp/sogo_shokuryo/jas/manual00.htm
    • (2001)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.