메뉴 건너뛰기




Volumn 54, Issue 9, 2007, Pages 406-411

Sporulation of Bacillus subtilis (natto) KFP 4 isolated from Takahashi natto starter derived from food extracts

Author keywords

Bacillus subtilis (natto) Takahashi; Food extracts; Manganese; Natto; Sporulation

Indexed keywords

BACILLUS SUBTILIS; BACTERIA (MICROORGANISMS); PAPAVER; PORPHYRA UMBILICALIS; ULVA;

EID: 35948954361     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.54.406     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (18)
  • 1
    • 35948964604 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 3
    • 85145111724 scopus 로고    scopus 로고
    • Natto, a food made by fermenting cooked soybeans with Bacillus subtilis (natto)
    • ed. by Farnworth, E.R, CRC Press, p
    • Hosoi, T. and Kiuchi, K., Natto, a food made by fermenting cooked soybeans with Bacillus subtilis (natto), In "Handbook of fermented functional foods," ed. by Farnworth, E.R., (CRC Press), p. 228-250 (2003).
    • (2003) Handbook of fermented functional foods , pp. 228-250
    • Hosoi, T.1    Kiuchi, K.2
  • 4
    • 35948959932 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 5
    • 35948944068 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 6
    • 35948941731 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 7
    • 35948930009 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 9
    • 35948960513 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 10
    • 35948962927 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 11
    • 35948962522 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 12
    • 35948982377 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 13
    • 35948997163 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 15
    • 35948988680 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 16
    • 35948999456 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 17
    • 35948955329 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
    • Japanese source
  • 18
    • 35948987774 scopus 로고    scopus 로고
    • SPSS Inc., [SPSS Base 12.0 J User's guide], pp. 309-315 (2003).
    • SPSS Inc., [SPSS Base 12.0 J User's guide], pp. 309-315 (2003).


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.