메뉴 건너뛰기




Volumn 16, Issue 1, 2007, Pages 58-61

Comparison of nutrient constituents in fresh fruit of different cultivars of blackberry

Author keywords

Blackberry(Rubus spp.); Fresh fruit; Nutrient constituent

Indexed keywords

RUBUS;

EID: 34248563286     PISSN: 10040978     EISSN: 16747895     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (5)
  • 1
    • 84939598467 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • Chinese source
  • 2
    • 84939598468 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • Chinese source
  • 3
    • 84939598469 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • Chinese source
  • 4
    • 84939598470 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • Chinese source
  • 5
    • 84939598471 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
    • Chinese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.