메뉴 건너뛰기




Volumn 75, Issue 4, 2006, Pages 58-60

Qualitative and quantitative definition of food dives in complex food additives the meat industry

(1)  Bessonov, V V a  

a NONE

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

FOOD ADDITIVE; FOOD DYE;

EID: 33846228353     PISSN: 00428833     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (5)
  • 1
    • 33846222601 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
    • Russian source
  • 2
    • 33846207275 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
    • Russian source
  • 3
    • 33846231617 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
    • Russian source
  • 4
    • 33846194416 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
    • Russian source
  • 5
    • 33846185304 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
    • Russian source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.