메뉴 건너뛰기




Volumn 5, Issue 3, 1997, Pages 205-206

Characteristics of reaction between carbon monoxide gas and myoglobin in tuna flesh

Author keywords

Absorption spectrum; Carbon monoxide; Qualitative analysis; Tuna

Indexed keywords


EID: 3042908596     PISSN: 10219498     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (6)
  • 1
    • 3042893999 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 2
    • 3042963518 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 3
    • 0019739893 scopus 로고
    • Preparation of derivatives of ferrous and ferric hemoglobin
    • Di Iorio, E. E. 1981. Preparation of derivatives of ferrous and ferric hemoglobin. Methods in Enzymology 76: 57-72.
    • (1981) Methods in Enzymology , vol.76 , pp. 57-72
    • Di Iorio, E.E.1
  • 4
    • 3043005218 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 5
    • 3042968240 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source
  • 6
    • 3042889488 scopus 로고    scopus 로고
    • Chinese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.