메뉴 건너뛰기




Volumn 51, Issue 3, 2004, Pages 167-171

The research on the high quality of the boiled-dried adductor muscle of scallop (Shiraboshi) using the superheated steam

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 2442515366     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.51.167     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (14)
  • 1
    • 85039514119 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039520273 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85039530504 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039525461 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039514343 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039514366 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039540875 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85039539222 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039518198 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 0007038120 scopus 로고
    • Hexose monophosphate accumulation and related metabolic changes in unfrozen and thawed adductor muscle of the sea scallop (Placopecten magellanicus)
    • Hiltz, D.F. and Dyer, W.J., Hexose monophosphate accumulation and related metabolic changes in unfrozen and thawed adductor muscle of the sea scallop (Placopecten magellanicus) J. Fish. Res. Bd. Canada, 30, 45-52 (1973).
    • (1973) J. Fish. Res. Bd. Canada , vol.30 , pp. 45-52
    • Hiltz, D.F.1    Dyer, W.J.2
  • 11
    • 85039531508 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039527832 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85039525892 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039521086 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.