메뉴 건너뛰기




Volumn 44, Issue 9, 1997, Pages 666-670

The relation between the coloration of frying oil and the deterioration using fried model-materials

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23744504654     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.44.666     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (8)
  • 1
    • 85033518525 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033519712 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033527429 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033533881 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033517680 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033507186 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033543298 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85033515933 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.