메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 8, 2000, Pages 619-625

Effect of lactic acid bacteria on color tone and anthocyanin content of sweet potato yoghurt

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23144461992     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.619     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (13)
  • 1
    • 85037480884 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037461799 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037476908 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037452980 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037468696 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037454249 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037448246 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037465682 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.