메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 1, 2001, Pages 20-26

Comparison of Japanese deer meat and cattle meat for cholesterol level and fatty acid composition

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044526557     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.20     Document Type: Review
Times cited : (3)

References (14)
  • 1
    • 85037305367 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037307521 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037292981 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037323323 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037323856 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037291646 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037319397 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037306702 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.