메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 3, 1998, Pages 199-204

A rapid FT-IR/ATR method for sugar content determination in food

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044490564     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.45.199     Document Type: Article
Times cited : (21)

References (12)
  • 1
    • 85034158944 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034190256 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034180738 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034176286 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034167858 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85034165331 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85034158036 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85034184309 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034188053 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.