메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 8, 1999, Pages 528-534

Chemical structure and quantitative determination of mustard oil in Shibori Daikon: (Studies on special food resources in Akita part I)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044466809     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.528     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (15)
  • 8
    • 23044466009 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23044431987 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 23044445139 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 23044476932 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23044444687 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 23044479211 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.