메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 2, 1996, Pages 157-163

Effects of commercial spices on the activities of α-amylase and α-glucosidase

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044461963     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.157     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (17)
  • 8
    • 23044442853 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23044451491 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 23044456378 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 23044455899 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23044449544 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 23044459265 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 23044453916 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 23044463364 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.