메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 2, 1996, Pages 141-145

Restrictive hydrolysis of globin by citric acid

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 23044460784     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.141     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (15)
  • 1
    • 85032997429 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033002060 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033024516 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033004238 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033001883 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033018801 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85032999881 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 84954956950 scopus 로고
    • New Food Industry. 26 (5), 69 (1984).
    • (1984) New Food Industry. , vol.26 , Issue.5 , pp. 69
  • 13
    • 85033018190 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85033011274 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.