메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 7, 1999, Pages 447-453

Change in components during freezing and thawing for food storage

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22844456672     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.447     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (26)
  • 1
    • 85034493049 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034514174 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034499928 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034517692 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 0348207863 scopus 로고    scopus 로고
    • KATZ, F.: Food Process, 57 (9), 74 (1996).
    • (1996) Food Process , vol.57 , Issue.9 , pp. 74
    • Katz, F.1
  • 7
    • 85034489797 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034502473 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034512098 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034510023 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85034518856 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85034504467 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85034503588 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85034506923 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85034511899 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85034512594 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.