메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 10, 1999, Pages 627-632

The modification of soy protein on gel formation and it's application for foods

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22844454947     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.627     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (42)
  • 6
    • 85034509650 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85034513860 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034509566 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23044436643 scopus 로고
    • New Food Indusly, 24, 53 (1982).
    • (1982) New Food Indusly , vol.24 , pp. 53
  • 10
    • 23144435451 scopus 로고
    • New Food Industry, 23, 61 (1981).
    • (1981) New Food Industry , vol.23 , pp. 61
  • 12
    • 85034499176 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85034506614 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85034496147 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034489552 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85034514636 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85034501115 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85034496880 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85034504392 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85034510837 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85034497233 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85034499367 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 26
    • 85034516556 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 27
    • 85034504933 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 28
    • 85034518335 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 29
    • 85034496856 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 30
    • 85034491535 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 31
    • 85034506015 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 32
    • 85034517268 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 33
    • 85034494714 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 34
    • 85034490056 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 35
    • 85034495395 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 36
    • 85034515716 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 37
    • 85034516220 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 38
    • 85034511061 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 39
    • 85034515684 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 40
    • 85034505223 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 41
    • 85034502389 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 42
    • 23044513865 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 38, 65 (1996).
    • (1996) New Food Industry , vol.38 , pp. 65


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.