메뉴 건너뛰기




Volumn 65, Issue 5, 1999, Pages 886-891

Effects of sodium gluconate on thermal denaturation and solubilization of carp myofibrils

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22844453858     PISSN: 00215392     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2331/suisan.65.886     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (12)
  • 1
    • 85034519902 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034505019 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034513053 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034508942 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034500493 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 0030694792 scopus 로고    scopus 로고
    • Solubilization of fish muscle myosin by sorbitol
    • K. Konno, K. Yamanodera, and H. Kiuchi: Solubilization of fish muscle myosin by sorbitol. J. Food Sci., 62, 980-984 (1997).
    • (1997) J. Food Sci. , vol.62 , pp. 980-984
    • Konno, K.1    Yamanodera, K.2    Kiuchi, H.3
  • 7
    • 85034489815 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034513433 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 29744466425 scopus 로고
    • Determination of serum proteins by means of the biuret reaction
    • A. G. Gornall, C. J. Bardawill, and M. M. David: Determination of serum proteins by means of the biuret reaction. J. Biol. Chem., 177, 751-765 (1949).
    • (1949) J. Biol. Chem. , vol.177 , pp. 751-765
    • Gornall, A.G.1    Bardawill, C.J.2    David, M.M.3
  • 10
    • 85034508653 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034502364 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034493037 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.