메뉴 건너뛰기




Volumn 64, Issue 6, 1998, Pages 1020-1026

Production of horse mackerel fillets dried by microwave heating under reduced pressure

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 22644439957     PISSN: 00215392     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2331/suisan.64.1020     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (12)
  • 1
    • 22644438550 scopus 로고
    • New Food Industry, 33, 7-47 (1991).
    • (1991) New Food Industry , vol.33 , pp. 7-47
  • 2
    • 85034173157 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034196145 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034175660 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034169058 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85034159431 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85034158444 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034181670 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034172980 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85034199651 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034183178 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034166979 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.