메뉴 건너뛰기




Volumn 52, Issue 5, 2005, Pages 219-225

Effects of microbial transglutaminase on mechanical properties of sponge cake

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

TRITICUM AESTIVUM;

EID: 22244485349     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.52.219     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (20)
  • 1
    • 85039411094 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039394355 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 0042447263 scopus 로고
    • Model Studies of Cake Baking. V. Cake Shrinkage and Shear Modulus of Cake Batter during Baking
    • Mizukoshi, M., Kawada, T. and Matsui, N., Model Studies of Cake Baking. V. Cake Shrinkage and Shear Modulus of Cake Batter During Baking. Cereal Chem., 62, 242-246 (1985).
    • (1985) Cereal Chem. , vol.62 , pp. 242-246
    • Mizukoshi, M.1    Kawada, T.2    Matsui, N.3
  • 4
    • 85039399229 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039389122 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039398468 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039390044 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85039397575 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039396539 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039396400 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85039399216 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039391352 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85039391544 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039403166 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85039390438 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85039392337 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 0015777139 scopus 로고
    • Molecular and Catalytic Properties of Transglutaminases
    • Folk, J.E. and Chung, S.I., Molecular and Catalytic Properties of Transglutaminases. Adv. Enzymol. 38, 110-171 (1973).
    • (1973) Adv. Enzymol. , vol.38 , pp. 110-171
    • Folk, J.E.1    Chung, S.I.2
  • 18
    • 0014949207 scopus 로고
    • Cleavage of Structure Proteins during the Assembly the Head of Bacteriophage T4
    • Laemmli, U.K., Cleavage of Structure Proteins during the Assembly the Head of Bacteriophage T4. Nature, 227, 680-685 (1970).
    • (1970) Nature , vol.227 , pp. 680-685
    • Laemmli, U.K.1
  • 20
    • 85039399838 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.