메뉴 건너뛰기




Volumn 60, Issue 6, 2005, Pages 571-575

Optimization of the voltammetric determination of arsenic in foodstuffs

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

CALCINATION; DISSOLUTION; DISTILLATION; ELECTRODES; FOOD PRODUCTS; SOLUTIONS; ULTRASONICS;

EID: 21544454701     PISSN: 10619348     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1007/s10809-005-0129-3     Document Type: Conference Paper
Times cited : (9)

References (21)
  • 5
    • 21544473084 scopus 로고    scopus 로고
    • Engl. Transl.
    • [J. Anal. Chem. (Engl. Transl.), vol. 54, no. 12, p. 1142].
    • J. Anal. Chem. , vol.54 , Issue.12 , pp. 1142
  • 6
    • 0009362558 scopus 로고
    • Adeloju, S.B., Analyst, 1989, vol. 114, p. 455.
    • (1989) Analyst , vol.114 , pp. 455
    • Adeloju, S.B.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.