메뉴 건너뛰기




Volumn 24, Issue , 2005, Pages 37-43

Studies on the analysis of cultivation conditions and constitutive monosaccharides, and function for food in Suizenjinori (Aphanothece sacrum (Sur.) Okada) indigenous to Japan

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BACTERIA; ENZYMES; FOOD PRODUCTS; FUNCTIONS; PH EFFECTS; POLYSACCHARIDES; THERMAL EFFECTS; WATER;

EID: 21344461175     PISSN: 02868180     EISSN: None     Source Type: Conference Proceeding    
DOI: None     Document Type: Review
Times cited : (12)

References (12)
  • 1
    • 21344445713 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 21344465656 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 21344440516 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 21344440758 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 21344441708 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 21344437532 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 21344441230 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 21344440271 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.