메뉴 건너뛰기




Volumn 51, Issue 1, 2004, Pages 13-17

Effects of microbial transglutaminase on texture improvement of Chinese noodles

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

TRITICUM AESTIVUM;

EID: 1942489667     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.51.13     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (13)
  • 1
    • 85039538860 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039539109 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85039537980 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039533117 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039522250 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039524154 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
  • 8
    • 85039533430 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 0024801107 scopus 로고
    • Purification and Characteristics of a Novel Transglutaminase Derived from Microorganisms
    • H. Ando, M. Umeda, A. Matsuura, M. Nonaka, R. Uchio, H. Tanaka and M. Motoki, Purification and Characteristics of a Novel Transglutaminase Derived from Microorganisms, Agric. Biol. Chem., 53, 2613-2617 (1989).
    • (1989) Agric. Biol. Chem. , vol.53 , pp. 2613-2617
    • Ando, H.1    Umeda, M.2    Matsuura, A.3    Nonaka, M.4    Uchio, R.5    Tanaka, H.6    Motoki, M.7
  • 10
    • 85039537794 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85039522022 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039527714 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 0015777139 scopus 로고
    • Molecular and Catalytic Properties of Transglutaminases
    • Folk J.E. and Chung S.I., Molecular and Catalytic Properties of Transglutaminases, Adv. Enzymol. 38, 110-171 (1973).
    • (1973) Adv. Enzymol. , vol.38 , pp. 110-171
    • Folk, J.E.1    Chung, S.I.2


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.