메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 2, 1998, Pages 100-107

Fibrinolytic activity of okara fermented by Bacillus subtilis (The utility of okara, a by-product of the soybean processing industry part II)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 18944372330     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.45.100     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (11)
  • 1
    • 23044479228 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 23044461033 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 23044492565 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 23044448389 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 23044442641 scopus 로고
    • New Food Industry, 36, 29 (1994).
    • (1994) New Food Industry , vol.36 , pp. 29
  • 9
    • 23044451276 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 23044459054 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 23044481780 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.