메뉴 건너뛰기




Volumn 44, Issue 3, 1997, Pages 192-198

Effects of sorbitol and sucrose concentrations in seasoned solution on content of taste-active components in seasoned and dried products from walleye pollack

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 18844379609     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.44.192     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (20)
  • 1
    • 85033517078 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033527049 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033521989 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033543322 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033541538 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033541927 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033518306 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85033539440 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033513573 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033512366 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033513824 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85033538254 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85033539990 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85033518588 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85033514626 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85033516586 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85033530671 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85033534018 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85033535861 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.