메뉴 건너뛰기




Volumn 52, Issue 2, 2005, Pages 60-67

Effects of high-pressure treatment and soaking to the cooked rice

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BACILLUS CEREUS;

EID: 18744410722     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.52.60     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (29)
  • 1
    • 18744366198 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 18744410234 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 18744400916 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 18744404368 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 18744411645 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 18744375856 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
  • 8
    • 18744393877 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 18744396203 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 18744411084 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 18744387546 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 18744393541 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 18744416690 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 18744411957 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 18744376418 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 18744362004 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 18744410507 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 18744380192 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 18744402851 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85008279714 scopus 로고
    • Accumulation of gamma-aminobutyric acid (GABA) in rice germ during water soaking
    • Saikusa, T., T, Horino and Y, Mori, Accumulation of gamma-aminobutyric acid (GABA) in rice germ during water soaking, Biosci. Biotech. Biochem., 58, 2291-2292 (1994).
    • (1994) Biosci. Biotech. Biochem. , vol.58 , pp. 2291-2292
    • Saikusa, T.1    Horino, T.2    Mori, Y.3
  • 21
    • 18744388979 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 18744415839 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 18744398251 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 18744369166 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 18744392089 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 26
    • 18744378117 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 27
    • 0001284651 scopus 로고
    • Effect of High Pressure on the Crystalline Structure of Various Starch Granules
    • Hibi, Y., Matsumoto, T. and Hagiwara, S., Effect of High Pressure on the Crystalline Structure of Various Starch Granules, Cereal Chem., 70, 671-676 (1993).
    • (1993) Cereal Chem. , vol.70 , pp. 671-676
    • Hibi, Y.1    Matsumoto, T.2    Hagiwara, S.3
  • 28
    • 18744407422 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 29
    • 0002785471 scopus 로고
    • Milled rice and changes during aging
    • D. F. Houston, ed. (Am. Assoc. Cereal Chem., St. Paul), MN
    • Barber, S., Milled rice and changes during aging. In "Rice : chemistry and Technology," 1st ed. D. F. Houston, ed. (Am. Assoc. Cereal Chem., St. Paul), MN. pp. 215-263 (1972).
    • (1972) "Rice: Chemistry and Technology," 1st Ed. , pp. 215-263
    • Barber, S.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.