메뉴 건너뛰기




Volumn 44, Issue 6, 1997, Pages 430-437

Taste evaluation of toasted nori, porphyra yezoensis, a red alga by warm water-extract

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 18644373952     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.44.430     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (11)
  • 2
    • 85033510571 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033539709 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033535236 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033538847 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85033532912 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033506980 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.