메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 6, 2004, Pages

Revival of a traditional food, puffer liver "Fugu Kimo", using non-toxic puffer elaborated by the techniques of netcage and land culture

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

ARTICLE; FISH; FOOD INDUSTRY; LAND USE; LIVER; NONHUMAN; SEA FOOD; HISTOLOGY; METHODOLOGY; REVIEW; TETRAODONTIFORMES;

EID: 17844398512     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (7)
  • 1
    • 20444362592 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 20444406321 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 20444407878 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 20444382273 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 20444423550 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 20444424054 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.