메뉴 건너뛰기




Volumn 59, Issue 3-4, 2004, Pages 149-151

Correlations in flavour and chemical parameters of Kasar cheeses

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 1642331640     PISSN: 00263788     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (18)
  • 5
    • 25744447531 scopus 로고
    • M.Th.(unpubl.)
    • ERŞEN, N.: M.Th.(unpubl.) (1995)
    • (1995)
    • Erşen, N.1
  • 6
    • 1642275189 scopus 로고    scopus 로고
    • ANON.: TS 3272, TSE. Ankara (1999)
    • ANON.: TS 3272, TSE. Ankara (1999)
  • 7
    • 0004202155 scopus 로고
    • Washington DC
    • th ed., Washington DC (1984)
    • (1984) th Ed.
  • 8
    • 1642356466 scopus 로고    scopus 로고
    • ANON.: TS 3046, TSE. Ankara (1978)
    • ANON.: TS 3046, TSE. Ankara (1978)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.