메뉴 건너뛰기




Volumn 9, Issue 4-5, 2004, Pages 226-231

Reference material needs for quality assessment of milk and dairy products

Author keywords

Authenticity; Dairy product; Quality; Reference material

Indexed keywords

ANALYTIC METHOD; CONFERENCE PAPER; DAIRY INDUSTRY; DAIRY PRODUCT; GOOD MANUFACTURING PRACTICE; HEALTH CARE POLICY; MEDICAL ASSESSMENT; MILK HYGIENE; REFERENCE VALUE;

EID: 1642268136     PISSN: 09491775     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1007/s00769-004-0768-3     Document Type: Conference Paper
Times cited : (6)

References (14)
  • 1
    • 1642360740 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 213/2001 (2001) OJ L 37 7/2/01 p 1-99
    • Reg. EC No 213/2001 (2001) OJ L 37 7/2/01 p 1-99
  • 2
    • 1642407752 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 214/2001 (2001) OJ L 37 7/2/01 p 100-111
    • Reg. EC No 214/2001 (2001) OJ L 37 7/2/01 p 100-111
  • 6
    • 1642372267 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No. 249/2000 (2000) OJ L 026 2/2/2000 p 4-5
    • Reg. EC No. 249/2000 (2000) OJ L 026 2/2/2000 p 4-5
  • 7
    • 1642372268 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 2991/1994 (1994) OJ L 316 9/12/1994 p 2-7
    • Reg. EC No 2991/1994 (1994) OJ L 316 9/12/1994 p 2-7
  • 9
    • 1642336312 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 2921/1990 (1990) OJ L 279 11/10/1990 p 22-27
    • Reg. EC No 2921/1990 (1990) OJ L 279 11/10/1990 p 22-27
  • 10
    • 1642415839 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 2742/1990 (1990) OJ L 264 27/9/1990 p 20-21
    • Reg. EC No 2742/1990 (1990) OJ L 264 27/9/1990 p 20-21
  • 14
    • 1642276189 scopus 로고    scopus 로고
    • Reg. EC No 2799/1999 (1999) OJ L 340, 31/12/99 p 3-27
    • Reg. EC No 2799/1999 (1999) OJ L 340, 31/12/99 p 3-27


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.