메뉴 건너뛰기




Volumn 41, Issue 3, 1996, Pages 553-

Enthalpy of stabilization of hen egg lysozyme structure in dimethylsulfoxide aqueous solutions

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 1542580054     PISSN: 00063029     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (19)
  • 12
    • 0024653016 scopus 로고
    • Klibanov A.M. // TIBS. 1989. V.14. P.141.
    • (1989) TIBS , vol.14 , pp. 141
    • Klibanov, A.M.1
  • 15
    • 1542610895 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 16
    • 1542610897 scopus 로고
    • Ed. G.D. Fasman. N.Y.: Marcel Dekker Inc.
    • Yang J.T. // Poly-amino-acids/Ed. G.D. Fasman. N.Y.: Marcel Dekker Inc., 1967. P.267.
    • (1967) Poly-amino-acids , pp. 267
    • Yang, J.T.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.