메뉴 건너뛰기




Volumn 51, Issue 11, 2004, Pages 592-603

Preparation of co-extruded flours using germinated brown rice and barley and its antihypertensive effect (research on development for applications of germinated brown rice part II)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BACTERIA (MICROORGANISMS); HORDEUM VULGARE SUBSP. VULGARE;

EID: 13444256503     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.51.592     Document Type: Article
Times cited : (7)

References (17)
  • 1
    • 85039476088 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 13444303608 scopus 로고    scopus 로고
    • FOOD Style 21, 6, 44-47 (2002).
    • (2002) FOOD Style , vol.21 , Issue.6 , pp. 44-47
  • 3
    • 85039473083 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039478380 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039471984 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 13444265819 scopus 로고    scopus 로고
    • BIOINDUSTRY, 20, 38-43 (2003).
    • (2003) BIOINDUSTRY , vol.20 , pp. 38-43
  • 7
    • 85039479233 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85039485566 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039480080 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039476210 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85039484848 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039467858 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85039470055 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039482728 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85039468512 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85039462567 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85039472072 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.