메뉴 건너뛰기




Volumn 50, Issue 11, 2003, Pages 537-545

Studies on Growth Characteristics of Bacillus Strains Isolated from a Liquid Seasoning

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BACILLUS; BACILLUS CEREUS; BACILLUS COAGULANS; GALLUS GALLUS;

EID: 0742270650     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.50.537     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (21)
  • 1
    • 85039566395 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039576120 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85039563239 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039587781 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85039586628 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039583638 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 0015485075 scopus 로고
    • Relationship of Chemical Structure and Antimicrobial Activity of Alkyl Amides and Amines
    • Kabara, J. J., Conley, A.J. and Truant, J.P., Relationship of Chemical Structure and Antimicrobial Activity of Alkyl Amides and Amines, Antimicrobial Agents and Chemotheraphy, 2, p. 492-498 (1972).
    • (1972) Antimicrobial Agents and Chemotheraphy , vol.2 , pp. 492-498
    • Kabara, J.J.1    Conley, A.J.2    Truant, J.P.3
  • 8
    • 85039581325 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039571948 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039583092 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039573443 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85039577835 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039588488 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 0343175343 scopus 로고
    • Antimicrobial activity of sucrose fatty acid ester emulsifiers
    • Marshall, D.L. and Bullerman, L.B., Antimicrobial activity of sucrose fatty acid ester emulsifiers, J. Food Sci., 51, 468-470 (1986).
    • (1986) J. Food Sci. , vol.51 , pp. 468-470
    • Marshall, D.L.1    Bullerman, L.B.2
  • 16
    • 85039579196 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85039575942 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85039572209 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85039571374 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 0742277914 scopus 로고
    • Effects of Sucrose Esters of Fatty Acids on Flat Sour Spoilage by Obligate Anaerobes
    • Nakayama, A., Sonobe, J. and Shinya, R., Effects of Sucrose Esters of Fatty Acids on Flat Sour Spoilage by Obligate Anaerobes, J. Food Hyg. Soc., 23, p. 25-32 (1892).
    • (1892) J. Food Hyg. Soc. , vol.23 , pp. 25-32
    • Nakayama, A.1    Sonobe, J.2    Shinya, R.3
  • 21
    • 85039581778 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.